Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Evgin çıkış bapları mimarisı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların mirlıca özellikleri hordaki gibidir:

Kullanılacak nefer skorsı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas yahut PANİK BAR olmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha yüksek olduğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en mutabık fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk üzere averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ekseriya yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Antrparantez, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha yufka gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı bağırsakin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Ayrıksı bir şgeri ise bapların hepten degaje duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta için şayet yangın bapsı alışılagelen zamanlarda kapanmayacak ve peyda şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının Yangın Merdiveni Kapısı yayılmasını da önler.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir dokuması vardır.

Report this wiki page